Brug Falawatra gerehabiliteerd

????????????????????????????????????

De brug over de kleine Falawatra in het district Sipaliwini is gerehabiliteerd. Deze brug is een verbinding tussen Witagron en Apoera, de weg vanuit Paramaribo naar Apoera. Zaterdag wordt de brug officieel geopend voor het openbaaar vervoer. Minister Rabin Parmessar zal zelf aanwezig zijn voor de ingebruikname. Districtscommissaris Armand Jurel zegt dat de brug jaren geleden was ingestort en nooit was aangepakt. Het ministerie van Openbare Werken heeft werk van gemaakt om de brug aan te pakken. Sinds de brug ingestort was, moesten weggebruikers een grote omweg maken om naar Apoera te gaan. Jurel zegt dat het nu een verlichting is voor de weggebruikers om sneller Apoera te bereiken.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Sipaliwini Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.