Veertig gezinnen voorzien van gezond drinkwater

gezond-drinkwater

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) heeft de vorige week het startsein gegeven voor het waterleiding netwerk in het Coppename gebied tussen kilometer 97 en 111. Het gaat om veertig gezinnen die verstoken waren van water uit de kraan. Zij waren gewezen op regenwater en in de droge tijd werd water voor hun gedistribueerd. Minister Jim Hok van NH was aanwezig tijdens het startsein. De bewindsman wees erop dat de regering er alles aan doet om gezond drinkwater bereikbaar te maken voor elke burger. Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani geeft aan dat het een mijlpaal is voor het district. De burgervader had deze situatie aangekaard bij het ministerie, waaraan gehoor is gegeven. Hij bedankte de minister voor zijn bijzondere inzet. Ook de burgers zijn bijzonder blij, omdat zij dag en nacht water zullen krijgen uit de kraan. Zij zijn de regering dankbaar dat zij water kunnen krijgen.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Saramacca Tags: 

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.