DRS-voorzitter Marica: “Wij gaan buiten parlementair bijdragen aan ontwikkeling Suriname”

Wij gaan buiten parlementair bijdragen aan ontwikkeling Suriname

Ondanks de partij voor Duurzaam Rechtvaardig Samenleving (DRS) geen zetels heeft bemachtigd bij de recent gehouden verkiezingen zal deze politieke organisatie niet in een winter slaap belanden. “Wij gaan gewoon verder. Wij zijn een politieke organisatie en zullen buiten parlementair bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname”, verzekerd DRS-voorzitter Clifford Marica.

Zijn politieke partij had gemikt op twee DNA-zetels in Paramaribo en/of Wanica, echter heeft het kiezersvolk anders beslist. Slechts de NDP, V7, AC, Palu en Doe hebben variërend tussen één en 26 parlementszetrels bemachtigd. “Wij zijn als jonge doorstartorganisaties negen maanden voor de verkiezingen gestart en de tijd is kennelijk onvoldoende om de ideologie van de partij in die samenleving te krijgen. Wij zijn zeker niet teleurgesteld. Wij gaan gewoon verder”, aldus Marica.

DRS zal de verkiezingsuitslag de komende week evalueren en hierna zullen partijleden direct aan de slag gaan voor een beter verkiezingsresultaat in 2020. Het ligt in de bedoeling dat de bekendheid van de partij en partijideologie binnen die samenleving wordt verbeterd. Marica zegt intussen wel bewondering te hebben voor de wijze waarop het volk massaal heeft gekozen voor de NDP en de zittende regering. De DRS-topman feliciteert de NDP en alle andere zetelwinnaars met hun verkiezingswinst. Marica hoopt dat de nieuwe regering op basis van de verkiezingsuitslag zal werken aan huisvesting voor verschillende doelgroepen. Ook het creëren van werkgelegenheid en productie ter stimulering van de economie zijn volgens Marica van eminent belang.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Landelijk, Paramaribo

One Response to "DRS-voorzitter Marica: “Wij gaan buiten parlementair bijdragen aan ontwikkeling Suriname”"

  1. Lepelblad says:

    Het is ze aangeraden om niet in winterslaap te vallen, anders bestaan ze straks er niet meer.

Leave a Reply

Submit Comment


© 1559 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.