Kweki makandra gaat minder draagkrachtigen helpen met voedselpakket

minder draagkrachtigen

De afgelopen week is het comité ‘Kweki makandra, bestaande uit zeven personen, onder leiding van Judith Fearber, in het leven geroepen. Deze groep is op zoek gegaan naar oplossingen voor de minder draagkrachtigen in het land omdat zij het hardst worden getroffen door de recente economische ontwikkelingen.

Het comité heeft een voedselpakket met basisgoederen samengesteld ter waarde van SRD 107, die geregistreerden voor SRD 65,- kunnen kopen. Om misbruik tegen te gaan is er een samenwerking aangegaan met het ministerie van Sociale Zaken (SOZA) en de Centrale voor Landsdienaren Organisatie (CLO).

Gezinnen die niet kunnen betalen, komen in aanmerking voor een gratis pakket. De verificatie hiervan zal plaatsvinden in overleg met SOZA. Personen die zich willen registreren voor een pakket kunnen dat doen via het telefoonnummers +597 8996488 of +597 8995581.

 

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Landelijk

One Response to "Kweki makandra gaat minder draagkrachtigen helpen met voedselpakket"

 1. Sabita Ramgolam says:

  Beste,
  Graag zou ik ook in aanmerking willen komen voor een voedsel pakket.
  Ik prober te bellen op de 2 aangegeven nummers, maar helaas zijn ze uitgeschakeld.
  Ik hoop dat ik alsnog in aanmerking kan komen.

  Met vriendelijke groeten,
  S. Ramgolam

Leave a Reply

Submit Comment


© 0481 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.