Minister Dikan bezoekt Commissariaat Commewijne

bezoek minister

Minister Edgar Dikan en zijn staf heeft  een kennismakingsbezoek gebracht aan het Commissariaat Commewijne te Nieuw Amsterdam. Na een warme ontvangst door DC Remy Pollack,  Districtsraadsleden, Bestuursambtenaren en DNA lid Ramsahai kregen de minister en delegatie een rondleiding op het Commissariaat. In zijn toespraak heeft DC Pollack aangegeven dat hij het personeel de opdracht heeft gegeven om de knelpunten op papier te zetten voor de minister. ADS Sandra Kabelie, overhandigde namens de bestuursambtenaren en overige personeel van het Commissariaat de knelpunten aan de minister. In zijn toespraak heeft Minister Dikan, de ambtenaren opgeroepen om zich in te zetten en het beleid van de regering te ondersteunen. Tevens geeft hij aan dat de districten in de gelegenheid worden gesteld om inkomsten te generen middels het maken van districtsverordeningen. Het Staatsbesluit van 9 december 2015 (Besluit Vaststelling Onderwerpen Bestemmingsheffingen) biedt de mogelijkheid hiertoe.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Commewijne

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.