Arbeidstip vrijdag 25 maart 2016

arbeid

Een ongelukje kan altijd gebeuren. Het is altijd beter om te voorkomen dan te genezen. Zo zijn er gevaren op het werk waar u rekening mee dient te houden. Kleine gevaarlijke handelingen uit onverschilligheid toch uitvoeren, kunnen juist vervelende gevolgen hebben. Bijvoorbeeld: een lamp vervangen door op een stoel te staan of lassen zonder veiligheidsbril. De gevaarlijke situaties zijn over het algemeen bekend maar door gemakzucht wordt niet altijd op de juiste manier gehandeld.

De  Arbeidstip, een uitgave van de afdeling Voorlichting van het ministerie van Arbeid.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Arbeidstips

Leave a Reply

Submit Comment


© 9780 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.