Bromfietser valt op wegdek en laat het leven

kaars

De 35-jarige René Wongsoredjo is op woensdag 8 juni in het Academisch Ziekenhuis overleden, nadat hij per ambulance was afgevoerd naar de ziekeninrichting.   De politie van Meerzorg kreeg in de vroege ochtend van 8 juni de melding dat een man van zijn bromfiets was gevallen aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 5.

Ter plaatse trof de politie René op het wegdek aan met een verwonding aan zijn hoofd. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. De ingeschakelde ambulance van Meerzorg bracht het slachtoffer over naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij het leven liet.

Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.Het is vooralsnog niet duidelijk of René tot een verkeersdode kan worden gerekend. De politie van Meerzorg is belast met het onderzoek in deze zaak.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Commewijne

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.