Enzo aangehouden

 

Enzo S. (23) is op dinsdag 1 november door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden, nadat hij zich aanmeldde op het politiebureau.De jongeman wordt ervan verdacht op 4 oktober, met twee kompanen,  een straatberoving te hebben gepleegd in het ressort Latour. Dit onderzoek werd overgedragen aan Kapitale Delicten.

Hij wist zich uit handen van de politie te houden, maar meldde zich aan toen hij te horen kreeg dat hij werd gezocht. Aan de opsporing van de twee kompanen wordt gewerkt. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Landelijk

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.