Arbeidstip dinsdag 08 november 2016

 

In zeer bijzondere omstandigheden, zoals overlijden en begrafenis van huisgenoten, bloed- en aanverwanten heeft de werknemer recht op loon voor een korte naar redelijkheid te rekenen tijd, ook al verricht deze in feite geen arbeid. Hierbij moet gedacht worden aan een tijd van enige uren of hoogstens enkele dagen. Deze vrije dagen gelden als bijzonder verlof en de werkgever mag deze uren of dagen niet verrekenen met de normale verlofdagen.

De  Arbeidstip, een uitgave van de afdeling Voorlichting van het ministerie van Arbeid.

 

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Arbeidstips

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.