RBT Paramaribo houdt vermoedelijke drugsverkoper aan

 

De 31-jarige Moreno K. is in de vroege ochtend van vrijdag 3 maart door het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo aan de Martin Luther Kingweg aangehouden.Bij Moreno is gevonden en in beslag genomen 2 blokjes hasj van 198,2 gram, 1 zak yami van 15,16 gram. In zijn directe omgeving zijn eveneens aangetroffen en in beslag genomen een doorzichtige plastieken zak met 17 stukken hasj van 1,4 gram, een licht blauwe buis met hasj van 1,1 gram en een geldsbedrag in SRD. De vermoedelijke drugsverkoper is samen met de drugs overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Bij de voorgeleiding heeft hij verklaart drugsgebruiker te zijn. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Landelijk

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.