Twee verdachten aangehouden voor zware mishandeling

 

De politie van Geyersvlijt heeft op donderdag 16 maart Madan M. en Kishan B. aangehouden voor zware mishandeling.

Het tweetal heeft eerder op de dag het slachtoffer Narinder G. met een scher voorwerp kapverwondingen op het behaard hoofd toegebracht. De politie van Geyersvlijt deed na de melding de plek aan. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Narinder werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

Gebleken is dat Narinder een woordenwisseling kreeg met Kishan. Op een bepaald moment rende Narinder naar zijn woning en kwam terug met een scherp voorwerp. Madan schoot Kishan te hulp en wisten Narinder te ontwapenen. Met het scherp voorwerp bracht Madan Narinder kap verwondingen toe. Twee scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen.

Madan en Kishan zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het duo achter slot en grendel geplaatst.

Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
Filed in: Landelijk

Leave a Reply

Submit Comment


© 2018 Krindenki. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.