Artikel gegevens

  • op 12.05.2011
  • om 07:26 PM
  • door Tine

Dronken tiener seksueel misbruikt

May12

Een negentien jarig meisje is in de afgelopen week seksueel misbruikt. Samen met haar nicht en diens vriend en een neef van die vriend, zijn ze naar een dansgelegenheid gegaan en hebben aardig wat alcohol gedronken. De 19-jarige en haar nicht werden daardoor behoorlijk dronken. Op een gegeven moment stapten zij in de auto van de vriend om naar huis gebracht te worden.

Aan de Nieuw-Weergevondenweg moest gestopt worden opdat de nicht kon uitstappen om over te kunnen geven. Terwijl zij uit de auto was werd de 19-jarige belaagd door de vriend, waarbij diens neef het slachtoffer vast hield. De tiener is toen door de vriend van haar nicht verkracht in de auto. De politie van bureau Nieuwe Grond heeft de zaak in onderzoek. Intussen zijn de twee mannen van respectievelijk 30– om 29 jaar oud aangehouden en in verzekering gesteld.

 

 

krijg de reacties via RSS

Er is een reactie op dit artikel

  1. Marjon says:

    Gewoon verschrikkelijk! geen woorden voor. Voor mijn part worden die jongens opgesloten.
    De meisjes kunnen liever Jesus zoeken en tegelijkertijd therapie want het trauma dat ze overhoud van dit geweld is niet misselijk. Zonder Jezus blijft ze haarlevenlang schade ondervinden van dit gebeuren!

U kunt uw eigen reactie achterlaten

* deze velden zijn verplicht


6 × two =

Krin Denki nieuws is powered by Novoteqnica