Artikel gegevens

  • op 18.12.2013
  • om 04:00 PM
  • door esha

Minister Blokland gedenkt sociale instellingen met kerst

Dec18

kerstpakket

Geinspireerd door de kerstgedachte heeft minister Blokland van Volksgezondheid enkele sociale instellingen die zich bezighouden met het opvangen van kinderen een gesloten enveloppen overhandigd.

Het gaat om geestelijk en lichaamelijk gehandicapten, verwaarloosde en wees kinderen die  in sociale instellingen wonen of kinderen die in internaten wonen.

De instellingen die voor zo een donatie in aanmerking zijn gekomen zijn, stichting In de Ruimte, Stichting voor het Kind,  Kinderhuis Elim, Stichting Claudia A, Stichting Prasoro, Sichting Matoekoe,  Lotjes huis, Kinderhuis Sukh Dhaam en de kinderen van de internaten Abadukondre en Huize Ebenezer.

De inkomsten van Sociale instellingen hangen meestal af van donaties en gesten, en om de feestdagen in de maand december wat aangenaamer te maken voor de kinderen, heeft de minister het initiatief genomen, de geschenken die hij jaarlijks aan zakenrelaties geeft, aan deze groep kinderen te geven. De vertegenwoordigers van de instellingen waren  de Minister allen dankbaar voor zijn initiatief en bedankten hem namens de besturen en de kinderen.

De bewindsman hoopt dat de kinderen van de instellingen fijne feestdagen kan geven en wenst hen een fijne kersttijd en een gezonde 2014 toe.

krijg de reacties via RSS

Er zijn geen reacties op dit artikel

U kunt uw eigen reactie achterlaten

* deze velden zijn verplicht


1 + seven =

Krin Denki nieuws is powered by Novoteqnica